SCUP’s 49th Annual, International Conference

“Plan for Transformation” | July 12–16, 2014 | Pittsburgh, PA

Schedule

All events will be held in the David L. Lawrence Convention Center unless otherwise marked.

FRIDAY -  JULY 11, 2014
8:00 AM–5:00 PM Optional: Step II: SCUP Planning Institute
(Day 1 of 2)
3:00 PM–5:00 PM Conference Registration
SATURDAY -  JULY 12, 2014
7:00 AM–5:00 PM Conference Registration
8:00 AM–5:00 PM Optional: Step I: SCUP Planning Institute
(One-Day Program)
8:00 AM–5:00 PM Optional: Step II: SCUP Planning Institute
(Day 2 of 2)
8:00 AM–5:00 PM Board of Directors Meeting
8:00 AM–5:00 PM Optional Campus Tours
8:30 AM–4:30 PM Optional Workshops
5:00 PM–7:00 PM SCUP Connections Reception
SUNDAY -  JULY 13, 2014
7:00 AM–7:00 PM Conference Registration
8:00 AM–5:00 PM Exhibit & Awards Showcase Setup in The Corner
8:00 AM–1:00 PM Optional Workshops
8:00 AM–2:30 PM Optional Campus Tours
3:00 PM–4:00 PM New Member & First-Time Attendee Reception
4:15 PM–5:15 PM SCUP Regional Welcome Gatherings
Meet Attendees & Volunteer Leaders From Your Region! 
Location: David Lawrence Convention Center

​Mid-Atlantic Region: Rm 315/316
North Atlantic Region: Rm 306/307
North Central Region: Rm 310/311
Pacific Region: Rm 301
​Southern Region: Rm 302
5:30 PM–6:45 PM Welcome to SCUP–49 and Plenary Session
6:45 PM–8:15 PM President's Reception
MONDAY -  JULY 14, 2014
7:00 AM–5:00 PM Conference Registration
7:00 AM–6:00 PM The Corner open: visit exhibitors and the awards showcase
7:00 AM–8:00 AM Continental breakfast in The Corner
8:15 AM–9:30 AM Plenary Session
9:45 AM–10:45 AM Concurrent Sessions—60 Minutes
11:00 AM–12:00 PM Concurrent Sessions—60 Minutes
12:15 PM–1:30 PM Lunch in the The Corner.
1:45 PM–2:45 PM Concurrent Sessions—60 Minutes
3:00 PM–4:30 PM Concurrent Sessions—90 Minutes
4:30 PM–6:00 PM The Corner Social Hour
6:00 PM–10:00 PM SCUP Optional Activities
TUESDAY -  JULY 15, 2014
7:00 AM–5:00 PM Conference Registration
7:00 AM–6:00 PM The Corner open: visit exhibitors and the awards showcase
7:00 AM–8:45 AM Continental breakfast in The Corner
9:00 AM–10:30 AM Concurrent Sessions—90 Minutes
10:45 AM–11:45 AM Concurrent Sessions—60 minutes
12:00 PM–1:30 PM Lunch in The Corner
1:45 PM–2:45 PM Concurrent Sessions—60 Minutes
3:00 PM–4:30 PM Plenary Session
4:30 PM–6:00 PM Social Hour in The Corner
6:00 PM The Corner Exhibits & Awards Showcase Breaks Down
6:00 PM–10:00 PM SCUP Optional Activities
WEDNESDAY -  JULY 16, 2014
7:00 AM–8:15 AM Continental Breakfast
7:00 AM–10:00 AM Conference Registration
8:30 AM–9:30 AM Ideas-to-Action—60 Minutes
9:45 AM–10:45 AM Ideas-to-Action—60 Minutes
11:00 AM–12:00 PM Ideas-to-Action—60 Minutes
Noon –1:00 PM Closing Conference Refreshments
1:00 PM–5:00 PM Optional Campus Tours
1:00 PM–3:00 PM Board of Directors Meeting